NIEUW

Laatst binnengekomen nieuwe stoffen in onze collectie:


Regelmatig krijgen wij nieuwe stoffen binnen ter aanvulling van onze collectie. Hieronder treft u een kleine impressie aan van de laatst binnengekomen stoffen. Komt u vooral langs in de winkel om de stoffen te bekijken of te voelen zodat u een goede indruk krijgt van ons diverse aanbod.

Geplastificeerde stoffen


Van 140 tot 160cm breed hebben we ook een kleine selectie geplastificeerde stoffen voor u in voorraad, uitermate handig voor gebruik buitenshuis.

Coupons en restanten

Leverancier van diverse merken

LES TISSUS COLBERT is sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een gerenommeerd label in verschillende Europese landen. 


Met trots kunnen wij zeggen dat onze winkel in Nederland leverancier is van diverse merken waaronder JAB Anstoetz,

KA International, SILVERA, Fabricut USA, CLARKE & CLARKE, PIERRE FREY, Trend.


U kunt bij ons ook terecht voor een persoonlijk kleur-en interieuradvies, of voor het volledig laten (her) stofferen van uw woning of meubelen. Hier hebben wij jarenlage ervaring in.


  In de winkel vindt u coupons, groot genoeg voor een tafellaken, tot losse lapjes net groot genoeg voor een heren pochet en alles daar tussen in.


  Ook verschillende stalen van uitlopende stoffen of merken waar u nog een prachtig kussen van zou kunnen maken liggen tot uw beschikking.

  Komt u rustig even bij ons langs en wie weet wat er nog van uw gading bij is  in de winkel bij LES TISSUS COLBERT voor een patchwork project, mooi sierkussen of tafellaken!!!

  Openingstijden:


  Dinsdag tot en met zaterdag

  10.00 uur -17.00 uur

  Zondag & maandag gesloten

  Copyright © All Rights Reserved

  Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

  Lees meer in onze privacyverklaring
  Accepteren