Gordijnen, blinds & stofferen

Gordijnen en vouwgordijnen op maat


Het inmeten en ophangen van nieuwe gordijnen en vouwgordijnen vergt precisie en is tijdrovend. Wij nemen u dit met plezier uit handen en kunnen dit voor u verzorgen. Dit geldt ook voor gordijnrails, railroedes en roedes: sinds meeredere jaren werken wij samen met een gerenommeerd bedrijf dat deze opdrachten uitvoerd. U hoeft alleen maar de gordijnstof uit te zoeken en in samenspraak met u worden de gordijnen of vouwgordijnen conform uw wensen geconfectioneerd en eventueel geplaatst voor u..


Stoffering en herstoffering


Bent u toe aan een nieuwe stoffering voor uw bank, fautteil of dat mooie stoeltje van oma?

Les Tissus Colbert in Heemstede heeft prachtige stofferingsstoffen in haar collectie. Wij werken samen met een van de beste stoffeerders van Nederland.


Elke week komt de stoffeerder langs in de winkel om stoffeeropdrachten te bespreken. Tevens bestaat de mogelijkheid dat hij op afspraak bij u thuis komt om het object te beoordelen en u van een prijsopgave te voorzien. Eveneens geeft hij de door u benodigde meters stof door zodat u deze in de winkel bij ons kunt uitzoeken.

Hierover geven wij u natuurlijk graag advies.

Maakt u gerust een afspraak!


Gordijnen

Gordijnen zijn sfeerbepalend en geven de kamer de warmte die u wenst.


Vaak is het lastig om te kiezen wanneer u een klein staaltje van de stof ziet. Bij ons in de winkel kunt u de stoffen voelen en volledig bekijken. Eventueel kunt u een staal of gedeelte van de stof mee naar huis krijgen om te zien wat de kleur in uw eigen omgeving doet en hoe deze zich aanpast aan uw interieur.

Zo ziet u direct hoe het gordijn er in werkelijkheid uit komt te zien.


Blinds & vouwgordijnen

Kleur-en interieuradvies

Een huis voelt pas als thuis wanneer het volledig naar eigen smaak is ingericht. Soms is het lastig om met alle mogelijkheden toch een unieke en eigen sfeer te creëren.


Wij geven u graag een persoonlijk advies over kleur en interieur.

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.


Vouwgordijnen of blinds hebben altijd een grote, decoratieve waarde als het gaat om de inrichting van uw woning.


Gaat u voor een kleurrijk dessin, een klassieke print of juist voor die strakke, moderne uitstraling met een uni vouwgordijn?


De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en u kunt kiezen uit diverse stoffen.


De vouwgordijnen op maat laten maken? Geen enkel probleem. Vrijwel elke afmeting kunnen wij voor u realiseren en voor u laten monteren.


Openingstijden:


Dinsdag tot en met zaterdag

10.00 uur -17.00 uur

Zondag & maandag gesloten

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer in onze privacyverklaring
Accepteren