Over ons

LES TISSUS COLBERT Heemstede bestaat sinds 2007 en is reeds jaren een begrip in Heemstede en omstreken. Na een recentelijke verbouwing in 2017 ontvangt eigenaresse Rachel Pladet u hartelijk in haar ruim gesorteerde stoffenwinkel. Zij heeft in de loop der jaren een uitgebreide collectie opgebouwd met diverse gerenommeerde merken uit binnen-en buitenland die zij met veel plezier samen met haar team aan u presenteert.


Michèle heeft haar sporen verdiend met haar eigen groothandel Home Vanity in meubels en interieur-en decoratieartikelen. Als geen ander kan zij u bijstaan in de zoektocht naar die ene bijpassende stof waar u naar op zoek bent.

Ellen is de lampenkappen expert. Naast het geven van interieur advies maakt zij op bestelling en in samenspraak met u de mooiste lampenkappen op maat.

Antoine tot slot verzorgt de etalage, winkelinrichting en de koffie...U bent van harte welkom in de winkel! En mocht u zich afvragen waar de naam Les Tissus Colbert vandaan komt.....les tissus is frans voor stoffen en Colbert komt van Jean-Baptiste Colbert (1619-1683), tijdens het bewind van Lodewijk XIV belast met de koninklijke financiën en de opvatting dat het colbertjasje naar Colbert is vernoemd.

Michèle

Antoine

Rachel

Ellen

Het team van Les Tissus Colbert

Creëer een bijzondere uitstraling in huis 


Uniek aan onze eigen collectie interieurstoffen zijn de breedtes.
Veel van onze stoffen zijn ‘dubbelbreed’, vanaf 140 cm tot wel 300 cm. 


De hoogwaardige kwaliteit van de stoffen zorgt ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor verschillende toepassingen zoals:

  • Gordijnen
  • Vouwgordijnen/blinds
  • Meubelen
  • Accessoires zoals kussens, tafelkleden etc.

Stoffering en herstoffering


Bent u toe aan een nieuwe inrichting voor één kamer, uw hele woning, (kantoor) project of het (her) stofferen van uw meubels? 

Maakt u gerust een afspraak!

Openingstijden:


Dinsdag tot en met zaterdag

10.00 uur -17.00 uur

Zondag & maandag gesloten

Copyright © All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer in onze privacyverklaring
Accepteren